29 maj 2010 It'sHardToSay

Åh! Jag vill ha kärlek och mycket mer än mest i livet...

Jobbadag idag, 8.15-17.00 vart tog mitt liv vägen? många påpekar hela tiden att jag alltid jobbar och att jag är tråkig! Men ist för att sitta och pilla navelludd så tjänar jag pengar! 

Hursomhelst så hade jag mitt sista prov för denna terminen igår(fredag)! Riktigt gott! Köpte även bh+trosor och en bikiniöverdel igår med. På kvällen vid 18.00 så åkte jag, mamma och syster in och kollade på alla fina studentbalmännikor! SÅg några man känner och sådär :)


24/5-2010 OneDay

Kläderna ifrån Kalmar:
Blommig klänning - HM 199kr
Svartvit tunika - HM 249kr
Svart ballerinaklänning - Bikbok 49kr
Svarta "mini"tights - Bikbok 49kr




23/5 - 2010 TellMeWhyWhe'reTalkingWhenWeDanceSoGood

Det här med blogg är nog inte en grej som jag ska hålla på med känns det som! Orkar inte och har inte tid nu för tiden!!! Illa Isabelle!

Helgen började iaf med en misslyckad fest, igår (lördag) ringde dom från jobbet vid 8 och bad mig jobba 9-18.30 snäll som jag är gjorde jag det! Efter det bar det av till sommarstugan på Öland med mor och syster! Deckade i bäddsoffan och vaknade kanske kvart i 11 imorse. Vi åkte till Kalmar och kollade lite, där hittade jag 2 klänningar, bytte en som jag köpt hemma till en annan och så köpte jag ett par såna korta tightscykelbyxor eller va tusan man ska kalla dom ;) Har även slingat håret och bakat ikväll ;)


En fin bild på det nyslingade håret ;)


10 maj - 2010 BlankInMyMind

Jag har så många tankar. Så mycket jag funderar på.
En vän sa till mig att jag skulle sluta tänka så mycket och se vad som händer. Men tänka är mitt  mellanamn. Isabelle Tänka Svensson. Så mycket tankar som vill komma ut, så många frågor. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att se var vinden blåser mig. Vet väl kanske lite vad jag vill, och det gör att jag tänker för mycket på hur jag ska uppnå det. Ge mig svar på tal.

Nu ska jag lägga mig i min säng och slockna som en gris med mitt nyfunna underbara fantastiska täcke! Och tänka, tänka, och drömma kanske?


RSS 2.0