28 augusti 2009

Hey Mom
Why didn't you warn me
Coz about boys is something i should have known
They`re like chocolate cake
Like cigarettes
I know they're bad for me
But I just can't leave 'em alone

Ibland är det så här jag känner. Men men..
 
Idag var det först att försova sig i typ 35 min :S så mamma fick köra mig in till skolan. Först hade vi 2 timmars samhällskunskap, men något startade brandlarmet så vi slapp iaf en stund av det. Sen efter den hade vi lunch och sist 1 timmes datakunskap. Sen efter det så gick jag med Frida till Nikki och vi var där en stund sedan gick dem och tog bussen hem till Öland, och jag tog bussen hem hit, och slockande av huvudverk.

Mamma åkte till sthlm idag med några i släkten, de ska springa tjejmilen! Lycka till med det!

Igår var jag även och beställde tid för slingor hos frisören, det blir väl en liten förvandling igen (A) Så den 9 september ska jag dit :)

Vad som händer ikväll eller resten av helgen har jag inte en aning om! Så hör gärna av er!

Sist men inte minst så kommer det lite bilder ifrån hantverkstekniken i tisdags :)



Docka före



Dockan efter -  framifrån


Docka efter - Bakifrån

27 augusti 2009

Sitter här och ska snart till tandläkaren igen :S Ska laga mitt allra första hål, är jag nervös eller är jag nervös? :S

Haft skola hela veckan så det är väl därför jag inte har orkat att skriva :) Ledsen :) Blivit lite småinköp med kanske :)

Igår så sov Frida hos mig med :) Det var mysigt, vi gick på stan en sväng först :) där blev det lite inköp :D Bilder kommer ikväll! Sedan åt vi på Mc Donalds och gick vidare ner till Nikki, Isabella och Eric :) Där hade dom bakat CHOKLADBOLLAR :D Det åt vi och snackade och hade det allmänt kul :)

Frida och jag somnade gott igår iaf :D

// iissa


tänker..

jag undrar hur ett liv skulle vara om allt gick perfekt alltid? om det aldrig någonsin fanns ett krossat hjärta, folk som mår dåligt, krig och allt sånt dära. undrar hur det skulle vara om man aldrig gjorde något fel, om man aldrig ångrade saker man gjort och sagt? För jag är en sån person som alltid gör fel och säger saker jag sedan ångrar. istället för att säga vad jag verkligen menad så blir det fel och jag förlorar till slut ngn på det sättet. Till exempel så saknar jag en person, en person som jag aldrig trodde jag skulle mista, men helt plötsligt stod man där gråtande för att han inte ville ha ett förhållande just nu. och hur mycket folk än säger att man ska komma över honom så fortsätter man att hoppas, och så ändrar han sig, men då sjabblar man bort det så stort. men endå så tänker man på honom så mycket att man förstår att man sabbade något som kunde varit bra, man sabbade för sig själv. men när man fortfarande 2 månader efter tänker på honom, vill att han ska ångra sig ibland så undrar man....Men jag ska gå vidare, världen är full av såna som honom, tror jag.



Bild från imorse


22 augusti 2009

Everything is wrong right now!

Jag har ett ord att säga: SATAN! Men alla sabbar ngt ibland!

En helt okej vecka annars kan jag nog säga, jag tillhör numera HVFR1A :) Och min klass är bra :D

Köpt lite saker i veckan med :D tröja, skärp, shampoo, pennskrin, suddigummi och idag köpte jag ett par skor :)

Imorn börjar jag mitt helgjobb på maxi :) fett bra att kunna jobba varannan söndag och tjäna lite pengar :) men tiden känns meningslös, jag jobbar från 07.00-10.00 men det är söndag och ger mig OB-betalt alltså får jag ca 400 kr på de 3 timmarna :D Sen har min syster 5-års kalas imorn för släkten :)


Tröja H&M 249 kr

     
Skärp ifrån H&M 99 kr

       
Shampoo ifrån Åhlens 55 kr            Skor ifrån Skopunkten 99 kr

// iissa

17 - 18 augusti 2009

Men fan va tråkigt jag har det just nu!

Jaha, förra onsdagen vare kalas hos kusin + klippning som ni sett, sen torsdag-lördag vare sailet, med Robin och massa andra :) sen söndag vare lite kvällsmys med Robin.

Idag vaknade jag typ halv 12 eller halv 1 av att min bror väckte mig och sa att det var strömavbrott (y) så jag fick upp och försöka fixa det, men eftersom det tydligen var det i hela Lyckeby såå fick jag inte igång den helt :O Fick typ igång strömen där uppe och i mitt rum på nedervåningen ;) Sen gick jag upp och lagade spagetti och körtbullar, som jag sedan åt, och då kom pappa hem och fixade strömen åt lilla issa :) sen fixade jag mig satt här hemma och segade sen vid typ  17.00 så tog jag bussen in till stan och mötte Robin och vi gick till John och där har vi varit hela kvällen :) Tackar Malte för att han körde hem mig med :D <3

Nu sitter jag här och kollar på ngn film som heter typ "GNAW" verkar väl lite halvkonstig men endå ;) Ska väl kanske sova snart :D

// iissa



Syster Lovisa, Kusinbarnet Meja + Jag innan klippningen :D






                      Innan sailet på Torsdagen :D


13 Augusti 2009

Hej kåmpizzaar!

Igår klippte jag mig :D sen kom Robin i några timmar och det var trevligt som attan :D

Idag är det Sailet, ska jobba lite för maxi ;) dela ut gratissaker ;) Sen ikv blire Sailet med Fia, Emma och andra :D

// iissa


           SURPRISE! Jag har klippt lugg :D (cambild!)

11-12 Augusti 2009

Fick besök nyss :D

Av Robin och 2 andra, jävligt sött tycker jag faktiskt :D så puss på det :D

HAr varit hos Robin idag ett antal timmar :) Trevligt var det kollade på Austalia och 1 film till som jag inte kommer ihåg namnet på men det var en krigsfilm :D sen tog jag bussen hem vid 22.00 typ och sen kom dom och hälsade på mig vid typ 00.10 elr ngt sånt :)

Imorn eller idag kanske man ska säga, så ska jag till Fridlevstad på kalas hos min kusin Susanne, hon fyller 21 år :D Sen efter det vid 14.30 så ska jag in och klippa mig lite :D Frächa upp håret så att säga :D sen får vi se vad resten av dagen erbjuder :)


// iissa



         Someone like you could be what I need :)

11 Augusti 2009

Tjena!

Igårkvälll vare biodags :D Harry Potter och halvblodsprinsen :) Den var inte lika bra som jag hade förväntat mig, men alla tycker ju olika :) Var där med Robin :) Träffade även Anna där utanför bion, hon kom hem från Italien för ngn dag sen så hon var brun och fin :D

Idag ska jag vara med Robin, får se vad som händer där :)
Imorn ska jag klippa mig och gå på min kusins 21-årskalas, sen blir det kanske sailet på kvällen :)

// iissa


En bild jag tog med en cam igår :)

10 Augusti 2009

Hej på er! och ett stort förlåt! men jag orkar inte skriva så himla mkt idag faktiskt :)

Varit på öland i helgen iaf, inte så kul! Men jag kunde ju ligga och steka i solen iaf :) Färgade även min utväxt (Y)

Idag blir det bio :) Harry potter :) skriver lite mera sen :)

pusss <3

// iissa

        
Mamma tog bilden på mig på standen :)

                                          
  Så vacker man kan vara med hårfärg i skallen :D

4 Augusti 2009

Hejsan på er!

Igår fyllde jag år, gissa hur mkt? nämligen 16 år :D Blev gratulerad på morgonen av familjen, då fick jag 1 väska, och 1 adidaströja + en mobil :D Hade ont i huvudet och var jävligt trött igår med :( Och allt var allmänt dåligt! Helt åt helvete :(

Idag ska jag inte göra alls mycket, har varit vaken sen 10.00. Har duschat och spelat the sims 2 :)nu ska jag äta sen kan ni väl UNDERHÅLLa MIG? :)

Bilder kommer senare!

pusss

// iissa 



RSS 2.0