09-04-26 :)

Hejsan hoppsan!

Sorry för att jag inte  skrivit, har inte hunnit förstår ni :) NI vill ju förståss veta va jag har haft för mig i helgen :)

Jag var med Älsk i fredags och vi stack till David och grillade och sådära :) Fett kul iaf :) De som var där var typ jag, Johan, David, Polle, Martin, Coffe, John och Gustav och sen var typ Nicke med en stund också, btw! Tack för skjutsen hem och dit :P

Vaknade upp hos älsk i lördags och mådde konstigt :/ Sen glodde vi lite på kosläppet och sånt :P Sen skulle han jobba så jag åkte hem. Sen på kvällen kom Johan till mig och vi kollade film och la oss tidigt :)

Idag blire prag!!!!!!! :D Så vi hörs typ nästa vecka ;) om jag inte hittar internet ngn stans på vägen ;)

PUSS HA DET BRA! <3

/ iissa

09-04-22

Hoj!

Jag orkar inte skolan! Jag blir fan ledsen!

Allmänt pissig dag idag. Jävla nationellt prov imorn i matte, litteraturuppgift som ska vara inne på fredag och ingen johan. (Y) Tror inte jag behöver säga så mycket mera!

Åker till prag på söndag med 9an på min skolan!

pz

/ iissa

21 april 2009

Hej Hopp!

Asså förlåt för att jag inte orkat skriva :O men har inte haft tid faktiskt.

Just nu sitter jag och tjurar över att jag inte kan hitta mina ljusa jeans ifrån gina tricot, dom är helt försvunna:O och så stiter jag även och pluggar lite på våran litteraturuppgift i svenskan som ska in på fredag, lite kämpigt faktiskt. Så nu måste jag hitta på något nytt att ha på mig imorn, eftersom jag inte kan hitta de jag tänkt mig!

SKolan idag, tråkigt som vanligt, sen åkte jag hem ganska snabbt och slocknade i sängen, och nu sitter jag här.

Igår så var det skola, sen fick jag åka hem ifrån skolan i slutet för jag hade sån jävla skallaverk så man nästan kunde lipat :P men var ju förståss tvungen att hämta min lilla syster på dagis, så fick cykla och göra det med, sen tog jag det mest lugnt hela kvällen.

5 DAGAR KVAR TILL PRAG!
Och jag saknar älskling <3

// iissa

18 april

Heej!

Sitter hos Johan och han är och jobbar, ska väl gå till tåget snart typ.

Skolan igår var tråkig som vanlig, sen hem och ta det lugnt ett tag, sedan åkte jag till Johan och hade det allmänt mysigt med honom. Imorse så började han jobba 8.45 så jag låg kvar och sov :P sen vid 12 typ så kom han hem och åt lunch så fick träffa han lite till :)

Va händer idag människor?

/
iissa

09-04-15

Hejsan!

Tänkte säga att jag är nog den lyckligaste tjejen som finns för tillfället <3 + att jag saknar Hanna och Johan.

Igår var det första skoldagen efter lovet peoples! Vissa tycker skönt och andra tycker inte det ;) Men tjaa det var väl ganska kul endå, men ett stort minus var att vi hade matteprov. Sen efter skolan iaf så stack jag till glassiären med tjejerna och 1 kille, mums säger jag bara! Sen vid 17.00 så var det dags för möte om 9ans Pragresa som äger rum 26 april, alltså snart snart snart! Peppa för fan! Sen stack jag iaf hem efter det och då hade pappa fixat mopenen så den går kanon nu ska jag säga, men jag fick ju de tråkiga jobbet att tvätta den med.
Och juste! Jag slog sönder ett glas i matsalen i skolan med! (Y)

Idag har det varit skolan, sen äckel-soppa till lunch sen efter lunch så var det en kvinna som skulle ha föreläsning för oss om sekter, för hon själv hade varit med i en :O Lite läskigt endå faktiskt! Nu sitter jag här och har tråkigt som attan! Får se om jag hittar ngt att görar, borde väl städa eftersom Baby kmr en sväng imorn! och även ta en skön dusch! :) men aja annars så kanske vi hörs sen!

Puss

/ iissa


I'm sorry!

Ledsen för att jag inte har skrivit på ett antal dagar, men har inte orkat eller hunnit.
Men idag har jag iaf kommit hem ifrån Johan Bus :D Tänkte berätta om gårdagen lite med kanske.

Jag kom hem ifrån öland igår, så då stack jag och var med Johan och Silvet ett tag, sedan kom Patte och Jocke och plockade upp oss och då crusade vi runt lite sådär smått. Åkte till Mc Donken i Lyckeby och åt lite glass och sådär, sedan skjutsade vi hem Silver och sedan skjutsade Patte hem mig och Johan till Hoby. Mysigt va!?

När vi kom hem tog vi det lugnt, satt vid datorn och hade det supermys! Sen fjantade vi oss en hel del, blev värsta kriget ;) Mycket mys blev det endå :) Och sen kollade vi en film, men båda slocknade till så vi gick och la oss. Puss på oss :D <3





/ iissa

09-04-06

Hejsan Hejsan!

Förlåt för att jag inte uppdaterat men har inte orkat helt enkelt. Men har iaf sovit hos Johan, varit hemma och gjort absolut inget och varit på kalas hos min kusin som fyllde år. Så inte så mycket nyheter, förutom att jag hade det jävligt mys med Johan, vilket jag alltid har <3

Idag har jag förövrigt jobbat, började 08.00 och slutade ca 15.00 lite innan dock. För er som inte vet vart jag jobbar så jobbar jag på Maxi i Lyckeby :) Idag var jag i Charken och fyllde på korv och det dära ni vet :P Sen efter jag slutat så hade jag inget att göra så satt kvar där i en timme med mamma och pappa :P Sen körde jag hem och slocknade i typ 2 h och 30 min :P Nu sitter jag och tänker på Johan och att jag inte orkar jobba imorn :P Men men.

Vi hörs!

/
iissa


God middag!

Nu har jag precis lagt ner lite grejer  typ tandborste och så för jag ska sova hos johan ikväll. Så snart bär det av till staden sedan tåget. Uppdatering kanske kommer ikväll eller imorn. 

Dagen har sett ut som såhär: Skolan började 09.00 då sprang jag till min kära svenskalärare/syo-konsulent och fick ett brev ifrån gymnasiet, och där stod det att jag itne kommit in på någon av mina val :( HAHAHHAHA jag skojar bara! Kom in på mitt förstaval som var FRISÖR :) Så nu är jag jävligt nöjd! Dagen fortsatte med att ha drama fram tills ca 11.10 typ och då hade skolan beställt in lite buffe, men den var ingen vidare, torr kyckling och äcklig potatissallad och sånt där skit. Sen åkte jag hem.


/
iissa


Dagens outfit: Ljusa jeans (gina trickot)
                          Lila linne med lite fåglar på (monkii)
                          En grå kort minijacka (gina tricot)


09-04-02

Idag är det en fin dag!

Tänkte säga att idag är det 1 månad för mig och världens bästa älsk! <3 Men även uppdatera gårdagen. 

Igår var det första april, var det ngn som fick in ett roligt skämt? Jag tänkte skämta med Johan, men ångrade mig lite. Jag menar, vill ju inte att han ska bli tjurig. Men jag var i skolan igår iaf, först dramalektion sedan blev det lunch och i matsalen så såg jag Johan med. Sedan gick vi ner till galärens gymnasie och satt där och glodde ett tag, sedan så bakade några stycken, jag bakade kladdkaka. Sen gick jag tidigare ifrån skolan för det är ändå ingen som lägger märket till det. Men jag gick iaf upp på stan och bytte storlek på min tröja, utanför kompaniet så mötte jag min älskade farbror också, han skulle fixa något inne på wachtmeister. Sedan åkte jag till hjärtat och på tåget så träffade jag en kompis till honom som heter Håkan och vi satt och snackade ett tag! (Y) Men sen hade videt allmänt mys hos honom <3 Slockande direkt när jag kom hem med :P

Idag har dagen bestått av dramalektion, sedan lunch och sen sket vi i skolan och gick till hemköp och köpte lite fika och gick ner till hoglands park och hade en picknick. När vi satt där i solen så traskar det fram en gubbe/man och frågar om han får ta kort på oss till tidningen "Mitt Karlskrona" och det fick han. Sen blev det stan en snabbis sen åkte jag hem och på bussen träffade jag min gammla kompis Anna så vi snackade lite skit :) Nu sitter jag här hemma och har allmänt tråkigt, men vi får se vad som händer sen :)

pusshej

/
iissa

09-04-01

God morgon!

Sitter här och sminkar mig för fullt, har min första lektion vid 10.00 som är draman. Ganska så skönt! Har även mina nya jeans på mig idag ;) Tröjan ska jag lämna tillbaka, var lite för liten, så vi får väl se vad det blir ist! Sen efter skolan så blire nog att älsk kommer en stund :D

Men uppdaterar lite mer info sen!

/
iissa

RSS 2.0