EnLångLångKväll....



Jaha, va gör jag för vettigt ikväll? Inget alls..

Var på bio vid 18.00 med mamma och bror. Vi var på bion FARSAN, sjukt bra i min smak! Fällde en liten liten tår där på slutet kan jag säga! :) Kom hem och åt, såg sista bidraget i melodifestivalen.. Peter Bögback... :) Tjafsade med pappa han jag med..

Nu sitter jag här på mitt stökiga rum :P Kollade in lite klipp på min kära Hanna på youtube.. Spotify är min vän med :) Detta kommer bli en lång tråkig natt... Timmy kanske kan hålla mig vaken..

Har börjat sitta i kassan på maxi nu med :) skitkul!!! Lärde mig 3 timmar i torsdags, i fredags jobbade jag också 3 timmar. Men sedan på kvällen hade dom en ledig tid så jag hoppade in på den med :) 15 - 19 jobbade jag då, så 7 timmar jobbade jag igår-fredag. Efter jobbet i torsdags så var jag på stan en sväng, köpte en skinnjacka och en tröja :)

 
Jacka - 399 :- på HM
Tröja - 99 :- på HM

......

Jag skulle bara vilja fråga dig vad du håller på med. Varför?


26/2-2010 AlltKanSabbasPåEnSekund...

Det är sjukt hur en mur som man har byggt upp... Kan rasa så snabbt utav en enda bild. EN enda liten bild om den tiden jag verkligen var lycklig. Att jag kan känna mig så hemskt misslyckad, och ensam bara av att veta att det aldrig kommer bli som då igen. Klarar snart inte att hålla det längre, det kommer att spricka.. Alla tårar, som jag inte släppt ut på ett tag nu.. De, ja just de tårarna kommer att falla inatt... Någon gick fel.. Jag trodde jag var över detta efter denna tiden. Kommer det att försvinna är ju frågan? Kommer den känsla, som jag känner när jag ser denna bild. Någonsin att försvinna? Det måste ju varit mitt fel allt detta? Det måste ju varit jag som själv sumpade det? Kanske är jag en bättre person nu? Jag blir galen.. Jag känner att jag inte behöver det som var. Jag vill ha något nytt. Något så mycket bättre! Något som uppskattar mig! Finns det ens? Jag är en fegis. En som inte vågar något. Tårarna, dom kommer nu. Nu och hela natten. Jag tänkte inte säga att jag vill dö, även om det hade varit helt underbart skönt just nu. Kan jag inte få pausa mitt liv? Eller iallafall sätta det på mute.. Jag måste våga leva. Men du stoppar mig.


Men ändå går det bra nu! :) Jag går vidare för det måste jag!


23/2 2010



VÅGAR JAG?

AllaDessaTankar..

Jag tror snart mitt huvud spricker...

Så mycket som jag tänker på hela tiden, det finns alltid något i min lilla hjärna som gör att jag inte orkar vara vaken utan jag sover.. Och sover.. Känns som att jag sover mycket mot vad jag brukade göra.. Skola tar kål på mig helt, jag ORKAR inte allt. Massa prov och läxor. Att få IG på ett prov sänker mig helt ner i ett svart hål. Jag skrattar åt mig själv, det gör jag för att dölja hur ledsen jag blir, hur orken börjar rinna ut i sanden. Jag har aldrig varit ett ljushuvud, förstår inte varför jag inte kunde fått pappas hjärna.. Något jag är bra på är att visa mig stark, jag brukar inte visa mycket utåt hur jag egentligen mår. Ibland kanske det är dåligt men jag orkar inte ha massa frågor. Många tankar om framtiden har börjat dyka upp redan liksom?! Pressen ligger och gror i mig. Och orken har börjat försvinna igen. Har börjat fundera över vilka man ska lita på och vilka man inte kan lita på alls. Vad man ska priortera. Vilka ska man priortera. Sen är det den där kärleken med, den är jävla inte lätt att få tag på. Livet är inte som jag hade hoppats.. Inte alls..

19 februari 2010



Förlåt att jag har varit lite sen med uppdatering!

Men har typ varit sjuk, och förkyld och jävlig är jag än!!

I onsdags hände det något kul i skolan iaf.. Vi hade modellkväll, alltså vi hade modeller som vi stylade!! Var i skolan från 10.30 - 19.00 typ :P Modellerna hade vi vid 16.00-19.00 typ :) Jag hade Moa som modell! Bilder kommer snart! Och jag har även bokat tid för slingor den 3/3 kl.08.00 i skolan. Får se om jag behåller de blonda slingorna eller om jag ber dom slänga i mörka också :)

Sov hos Emma igårkväll, pluggade till samhällskunskapsprovet idag. Somnade kanske 01.30 och jag vaknade typ 12. Sen vid 13.40 skulle vi vara i skolan och ha prov som var vår enda lektion idag och... NU har jag iallafall lov!!! I en hel vecka ska jag ta det lugnt, kanske jobba lite vem vet :) På måndag så ska jag iaf till Hanna och Solberga!! Har inte träffat henne på ett tag nu så ska bli riktigt kul! Ska vara där måndag-onsdag som sagt, en liten snabbvisit! Lite plugg måste jag också hinna med :/ Sen får vi se vad lovet har att bjuda på!!

Just nu sitter jag med spotify, och funderar på att städa mitt rum :P och att rensa min garderob :P för det kan behövas :S Men vi får se ;) Jobb på söndag morgon med! :(

Har köpt lite nytt igen.. Ett par jeans och 2 par skor :)

                         
Sko 1 - 199 kr skopunkten                                        Sko 2 - 199 kr skopunkten



Jeans - Cheap Monday 300 kr - kompaniet



BeMyValentine?

Eftersom det är alla hjärtans dag så tänkte jag drömma lite :)

Kärlek ♥

Det är det jag vill finna. Hitta den där speciella, som bara finns där för en när som helst! Någon man kan må så sjukt bra med, men ändå så dåligt, för då finns han där.. Jag låter patetisk, jag vet! Men som sagt en tjej kan väl få drömma? När jag väl hittar någon som jag bryr mig om, och faktiskt gillar så bryr jag mig för mycket helt enkelt. Det är inget positivt med att bli svartsjuk för inget :( Men jag visar ju i alla fall hur mycket jag faktiskt gillar personen. Jag försöker ändra på mig, jag försöker sluta vara så fundersam över vad han gör, vem han är med och så vidare. Det är nog det som gör att man blir så svartsjuk. Eller så förstår jag att jag inte är den bästa för honom? Den där honom som jag är bäst för har jag inte funnit. Jag har inte letat heller. Jag har väl träffat folk som jag kunnat tänka mig, men man finner inte kärlek igenom att leta. Den dyker upp när minst anar det, i alla fall ibland? Eller? Men hörni!! Jag klagar inte :) Jag tänker och jag drömmer.

För övrigt har jag riktigt tråkigt :( Timmy min kära vän sover så här sitter jag :( Ska nog ta mig mina chokladhjärtan jag fick av mor!


14 Februari 2010 IHateValentinesDay.

Jag måste skriva att detta är nog den sämsta dagen på året.

Som det flesta redan vet är det alla hjärtans dag... Den dagen på året alla har så mycket rätt de vill till att toffla utan gnäll... Men hörni! Här sitter lilla Issa ensam som hon gjort de tidigare åren. Känner mig ganska tragisk, menar man ska ju inte behöva få alla hjärtans dag present av mamma liksom :P Men det fick jag en chokladask och 100 kr :)

Igårkväll blev det partey! Jag befann mig hos en som hette Kassandra, i Rödeby. Jag var där med Coffa och John :) Mycket bättre kväll än att sitta hemma helt klart! Även om det hände lite missöden för vissa :) Och klant som jag är så hade mitt busskort ifrån skolan trillat ur min ficka någon stans där så trodde jag var körd. Jag sprang till bussen, och sedan hade John letat och hittat det ! TACK! Så jag var och hämtade det hos Coffa innan :)


<3:ans dag present



13/2-2010 PartyTonight?

Min dag....

Min dag har bestått av att vara gymnastiktränare 09.30 - 12.00, blev skadad av ungarna 2 gånger :( Först får jag en fot i käften så jag biter hål på den, sen händer det något med min arm så har en stor knuta på ena musklen nu :( Får väl massera upp den! Sedan hem och fixa sig snabbt som attan för vid 13.30 var vi i Rödeby på kalas hos kära kusin Evelina som blir 9 år imorn, på självaste alla hjärtans dag!!! Vad som händer ikväll är jag inte säker på, men kanske fest?

Som jag sa är det tyvärr alla hjärtans dag imorn :( Jag ogillar detta väldigt mycket! Sitter alltid själv då typ :( Hatar alla kärlekspar imorn iaf....


Så här kul har ja (y)

Dag-Otto!


12/2 - 2010 Today I'm almost happy!

Här sitter jag, och har totalt noll för mig!

Men ibland är det skönt, men vafan jag är ju ledig denna helgen så då är det väl klart att man vill ha kuuuul!! Emmafemma har kommit hem ifrån Egypten och det gillar vi, men vi gillar inte att hon är neger (y) men jag har fuskat mig till lite bränna nu några dagar! så lite färg har jag iaf! något som ogillas är att jag använde en lotion med lite brun-utan-sol i och jag har ju lite konstig färg på vissa ställen så det blev lite mörkare och lite ljusare på några ställen XD Men men det ska fixas med skrubbhandskar i duschen imorn!


Hej negeremma på dålig bild!


Idag vart det skola 07.55 - ca 14.50 kanske? Salong på morgonen, svenskaprov och sedan samhällskunskap.. Efter det begav jag mig till bion och mötta mamma och lillasyster. Vi skulle nämligen kolla på "prisessan och grodan" :P Barnsligt tänker säkert ni ;) men ganska rolig var den :P Sedan blev det en snabbis på stan med dom, jag hittade mig en tunika på HM, sedan gick jag och solade. Väl hemma så blev det hemlagad pizza och nu sitter jag här och tråkar!

Dagens klädsel

8/2-2010

Skulle bara berätta att jag lever!!! Och Spotify är min vän!

En sjukt seg dag! Jag höll på att somna i skolan på naturkunskapen (y) Men när jag kom hem så slocknade jag i 2,5 timme och sedan vaknade jag till och åt. En dusch har jag tagit mig nu med!

Va gör ni ikväll?

HoneyI'mHome!

Inte helt nöjd med dagen tyvärr!

Men fick en tubkjol, tights, ögonbrynspenna och en tidning utav dagen i Kalmar iallafall! Jaa, jag spatserade runt i min ensamhet i Kalmar stad.. Skönt, fast man tänkte lite för mycket kanske tyvärr!
Åt på Rasta med familjen också, på vägen hem. :)

Hoppa i säng snart kanske? :)

Ursäkta att bilden är på sida. Orkar inte ändra!


7/2 - 2010 InSearchForGodHePassesYouBy

JävlaSkitPåAllt!!!! Jag Hatar Att Inte Kunna Förklara!

Imorse var jag uppe med tuppen vid 06.15 skulle vara på jobbet vid 07.00.. YEEEY!!! =(
07.00 - 10.00 är min arbetstid och visst det är ganska chill tid ändå, men idag ni! Jag jobbade faktiskt över 30 min ;)

Får väl se vad dagen har att bjuda på, kanske en sväng till öland/kalmar.. Eller sitta hemma? Lägga mig i sängen låter sjukt lockande med min jävla mensverk :( FY`FAN för att vara tjej ibland..

Min kväll igår sög!


Unbreakable - Andreas Johnson


If i could show you something else than the shadow, who follows you in the morning
And who grows to meet you up at night
Intoxicated you come alive
In search for god, he passes you by
Ooh child, ain't that fate...


AlltÄrDumtOchRiktigtIdiotiskt!! 6/2 - 2010

Jag är irriterad :( 

Inget eller inget är som man tror det ska vara,.. Man tror något ska bli bra, men ändå sitter man där snopet sen. Du är inte tillräckligt mogen för att stå där med mig.. SCREW YOU!


Var tränare imorse som ni kanske hört någon gång innan :) Sedan kom jag hem och slocknade igen.. Tog mig upp typ 2-3 timmar senare och duschade. I hopp om en trevlig kväll, men det sabbades ju ca 1 timme senare.. (y) Man blir så irriterad på vissa när man får en fråga om att göra ngt och sedan lämnar dom en i skiten, bra jobbat! Ska jag komma ihåg till en annan gång!

Så ikväll får jag väl sitta hemma och kolla melodifestivalen i min ensamhet! FAN VA KUL! Får väl se om sötnos Timmy hör av sig snart igen :O Har riktigt tråkigt utan honom att smsa med!!!!


GodKvällMinaVänner!

Jaha då var man hemkommen..

Hemkommen ifrån en tur på stan, med Ebba, Pernilla, Frida och Cajsa. Vi bowlade som sagt och hade det skojjigt! Efter mycket tävlande mellan Ebba och Cajsa så vann till slut Cajsa!!!! Hahah jag kom typ näst sist :P Så bowling är nog inte riktigt min sport! (Y)

Efter det så gick vi till ett ställe som heter typ espresso house eller ngt sånt, där tog jag mig en cola och en kladdkaka, vi skulle egentligen ätit någon mat men dom var inte hungriga tyvärr :) Efter mycket snack och fnitter så tog jag bussen hem med Cajsa!!

Imorn blire upp och vara tränare vid typ 10 :(

5 Februari 2010

God eftermiddag!

Här sitter ett stycke tjurig Isabelle som för 5:te gången försöker publicera detta inlägg och hon lyssnar musik! Har varit hemma i ca en timme skulle jag tro. Slapp svenskan och samhällskunskapen idag med, pga att vi skulle på en teater, eller teater skulle jag inte kalla det, men den handlade om hatbrott emot homosexuella typ.

Ikväll blire mat och bowling med några vänner! Kan bli kul! =)
Imorn vet jag inte vad som sker! Jobbar ju tyvärr söndag morgon!




Russian Roulette - Rihanna


And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must pass this test
So just pull the trigger



!

Det går bra nu... Snart.. Eller jag hoppas det iaf..

ORKAR INTE MER ANNARS

3/2 - 2010

Är hemkommen..

Tänker det gör hon.. Tänker på allt som kunde varit, men aldrig blev. Varför? Äsch mina tankar bara snurrar i skallen.. Skallen är fylld utav dig... Dina rörelser, din röst, din doft... Allt ekar min vän.. Om jag kunde fått höra dina tankar och ditt tycke, så hade du förstått mig med. Jag kanske inte är den perfekta. Men vem vill väl ha en person som inte har några brister alls? Även om du kanske inte tror det nu, så hade allt varit så bra för oss. Jaha  där satt jag och dagdrömde igen. Men jag vill ju ha en chans, en chans till lycka...

Skola idag var tråkig, hade sovmorgon och ändå slocknade jag på religonen.. (y) Blir galen av alla tankar, och jag sover typ hela tiden känns det som, är alltid trött...


1 Februari 2010

Jag är sugen på en I-phone!!! Men det ska vänta!

Jag hatar dig! Jag hatar att du är den du är! Någon man trodde något om fram och tillbaka. Förlåt hit och förlåt dit. Jag har försökt, men nej inte mer! Misstag , det är något jag är bra på nu, men du? du gör det om och om igen... Jag accepterar inte det längre helt enkelt. Du borde tänka.. Det finns mycket jag vill säga om saker och om detta. Men nej! Det får va slut på det ikväll.'

Skoldag idag! Tråkigt! Men lite kul hade vi med frisyruppsättningar iaf. Efter skolan begav jag mig och kollade ut 3 par nya glasögon! Men jag vet verkligen inte vilka jag ska ha :S För jag känner för nya! Hittade även en kofta och en skön tröja på Gina Tricot! Nu sitter jag här hemma och har precis gjort en låtlista på spotify med namnet "<3". Ska straxt upp och äta potatis och pappas köttfärslimpa! MUMS!

Nikki skrev världens sötaste på min facebooklogg! Verkligen vad jag behövde höra idag! såhär såg det ut:  
jag tänkte bara säga att ............ JAG ÄLSKAR DIG! ♥


Twilight Soundtrack - Editors - No Sound but the wind


If I say shut your eyes
If I say look away
Bury your face in my shoulder
Think of a birthday
The things you put in your head
They will stay here forever
Our blood is cold
And we're alone, love
But I'm alone with you



Koftan som jag köpte!

RSS 2.0