31/1-2010

Jaha, idag är det den sista dagen på den första månaden detta nya år.

Jag kan ju tyvärr inte säga att jag ser fram emot en ny månad. Skulle hellre spola tillbaka tiden ett tag tillbaka, så man skulle kunna få göra om allt som gick fel... Så man kan få må bra igen!

 Har hittat massa ny musik som jag älskar! Har lagt över låtarna på mobilen så nu ni, nu kommer jag sitta och tralla på bussen. Har även kollat på en gammal goding, "scary movie", och en till film ska nu ses. Namnet på den är "Unrest"

Det var en lång lång dag igår.. Kvällen rann ut i sanden när jag i min ensamhet satt på mitt rum och då och då knapprade jag in ett sms till Timmy.. Men tillslut blev det även världens bästa Alle.. Tyvärr så somnade jag ifrån båda grabbarna och min dator.. Helt slut i hjärnan var jag och kontaken drogs ut..

Gillar min nya bloggdesign!

Här har ni en bild på min nya tunika med!

Förlåt för sämst kvalite!


Nytt!

Just det! Va tycker ni om bloggen? Har ändrat lite på den igen ;D

30 januari 2010

Rent åt helvete säger jag att det är.

Man gör så jävla gott man kan, men inte hjälper det. Jag gör fel, fel och åter fel. Sårad har jag blivit ett antal gånger nu känns det som, av olika skäl. Man litar på folk, eller i mitt fall har jag svårt för att göra det. Men man vill så gärna, och när man väl är på väg att göra det så sviks man rakt upp och ner igen. INTE IGEN! Det är det första man tänker, chocken kommer och man börjar gråta.. Man vill bara försvinna. Dagen efter, ja då kommer sorgen. Då är man arg, besviken och ledsen på samma gång. Jag känner att jag inte orkar och vill ta mer skit och smällar. Vart tog den där glada Isabelle vägen? Hon som ville leva? Hon har försvunnit för ett bra tag sen känns det som. Visst jag kanske låter klagosam. Men jag har tappat greppet helt! Känns inte som att jag räcker till, eller duger åt något. Ingen vill ha mig, ingen vill veta av mig. Jo det är här mina vänner kommer in, det är här ni vackra människor ger mig hopp. Men lika snabbt rinner hoppet ut i sanden.

Jag kanske låter patetisk om jag säger att jag vill sluta leva... Men inte fan orkar jag leva såhär.



Dagen började med att träna mina små gymnastikbarn från 10.00 - 12.00. Sedan kom mor och hämtade mig och vi körde till Amiralen lite snabbt. Kom hem och jag åt, duschade och fixade mig, sedan bar det av till Farmor och Farfar där vi skulle fira farmor 61 år och farbror 29 år. GRATTIS!

Nu sitter jag här och grubblar och har gjort det sen jag kom hem vid 20.00... Till sällskap på sms har jag Timmy, även om han kan vara en tjurig människa så är det nog det jag behöver ikväll. Någon att tjafsa med. Har kollat Scream 3 och AntiChrist med. Konstiga filmer det där.

Btw så köpte jag en lovely tunika på rean igår! Bild kommer!

Just remember that you did hurt me, but still I can't be more broken than I already are.

28 Januari 2010

Sitter hos Emma och ska kolla "walk the line"

Ingen jävla bra dag idag... Skriver sen!

27 Januari 2010



Happy on the outside, but on the inside I need you. I'm there too... Just precis. För det är jag! Se mig, men skit inte i mig.

Jag
vill känna dig, jag vill röra dig, till och med höra dig. Är det möjligt? Är det möjligt att få känna nånting jag känt förut? Eller allra helst känna en helt ny känsla som jag aldrig skulle kunna känna utan den personen.. Jag är säkert dum som skriver sånt. Men jag tror på kärlek, även om det rent ut sagt kan dra åt helvete ibland. Jag vill springa och skrika så högt jag bara kan. Jag vill få ut min klagan som jag har inombords. Kanske jag.... Asså.. Om jag fick den där känslan, den där personen. Kanske jag skulle sluta vilja gråta. Kanske hade allt förändrats om man bara kunde gå känna att man betyder ngt för någon. Så mycket frågetecken, så lite svar.

Jag kan tänka mig dig. Skit inte i mig.

Fixade naglarna innan skolan idag. Skolan sög! Snöoväder? Vafan är det för jävla påhittt! SKulle varit med Johan sötnos efter skolan, men nej det kunde jag ju inte då... köpte 2 hårsaker och en välbehövd mössa! Sen kommer det bild på måndagens inköp :)


En enkel svart mössa som ni ser ;D


"Kavaj", gina tricot. Randig tröja, gina tricot. Lila halsband, gina tricot. Svarta sammetstights, HM.




26 januari 2010

Trodde jag skulle ha en förtjänt sovmorgon imorn, men nej då ska jag upp tidigt och göra om alla naglarna igen för dom går bara sönder hela tiden!

Nu ska jag straxt dra mig till Emma och få utväxten slingad :D Bilder på lite nya inköp kommer sen :)


25 januari 2010




Man vill så mkt, men man kan inte allt.


 Man orkar inte satsa, ibland satsar man allt. Är det värt det? Tänk om man förlorar och står ensam kvar? Vet man alltid vad man vill, eller kanske vart man skulle vilja? Man har ett helt liv framför sig, man borde välja de korta vägarna till lite lycka. Men istället lyckas vi alltid välja det långa omständiga vägarna till en liten uns av lycka. Kanske väljer vi fel vägar till fel saker... Man kanske inte försöker tillräckligt mycket, för att komma någon stans. Kanske, kanske, kanske.. Det är många kansken.

En sak jag har kommit på är att jag är värd att få må bra, lika mycket som alla andra.. Man hör hur det pratas om livet, hur allt ska vara, kärleken och allt det där. Om hur lyckliga alla är, om hur kära de är i sina partners.. Eller hur kära de håller på att bli.. Jag kanske finner den lyckan, eller jag skulle i alla fall behöva det. Kanske är på god väg, har hittat någon som fått mig på bättre tankar. Frågan är om jag ser i syne, eller famlar i mörker, because life ain't that good to me, oftast...

Men mitt mål just nu, är att orka. Att orka skita i allt det förgångna och se allt på den ljusa sidan. Även om jag bara vill sitta och gråta så tilllåter jag mig inte till det. Att skriva av sig kan kanske hjälpa, det är ett rop på hjälp..

Jag hoppas att jag räcker till för dig mitt hjärta...



22 Januari 2010 elr 23/1 när jag skriver detta ;)

Kom hem för typ 30 min sen...

Dagen började med skola, sen hemfärd och efter mycket tjat och prat så befann jag mig i bilen med en söt pojke som heter Johan! Vi åkte hem en stund till honom, sedan åkte vi till hans kompis Jimmy och massa andra och kollade handboll och hockey! 

Nu är jag hemma och ska straxt sova, en tidig dag imorn! Ska vara tränare imorn, sedan på eftermiddagen ska jag in till stan och fixa till min nagel som helt plötsligt hade gått av idag :O

Tackar för en kanonkväll!! <3

If it Makes you happy, It can't be that bad.

 


21 januari 2010

Hemma ifrån en lång dag!

Vaknade en si sådär 06.15 imorse.. Satt på bussen vid 07.30 ca. Haft massa lektioner i skolan som jag inte kunde bry mig mindre om just nu. Har ingen ork till att bara. Har haft läxföhör i naturkunskap om universum och jag fick 9/10 rätt! Stolt!! Även haft engelska grammatikprov, gick väl sådär.
Efter skolan gick jag lite snabbt på stan med Ebba och Emma. Vid 16.40 satt jag på bussen ut till Telenor Arena Rosenholm för att vara tränare åt små solstrålar! Japp, jag är tränare i gymnastik, eftersom jag själv haft gymnastiken som liv i 11 år typ. 

Nu har jag kommit hem, och har varit hemma ett tag! I dörren möttes jag av världens bästa syster som skrek "HEJ ISABELLE". Satte mig och åt pannkakor med systers sällskap, sedan bestämde vi oss för att göra smoothie. Ett problem bara, Lovisa tycker egentligen inte om det, men hon skulle bara göra det så. Hon fick en liten mini-smoothie med banan och jag gjorde med banan och jordgubbar! Duschat har jag med gjort, skönt! 

Igår var jag ju som sagt och fixade mina naglar igen. Snart behöver jag inte tippar längre!
Här är resultatet:


Detaljer på ringfinger: 4 gula stenar och en fjäril över. 
 


20 januari 2010



God Morgon! Skoldags som gäller, ska straxt bege mig till bussen!

Idag ska naglarna även fixas! Bild kommer!

Och jag har kommit på att jag är läskig, jag somnar, jag har svarat på sms som jag inte visste jag fått och klätt av mig morgonrocken jag somnade i? :P Vad är detta? Har ni några konstiga händelser i sömnen? Berätta!

17 januari 2010

Dagen har bestått av att titta på Ice Age filmerna och nu är jag hemkommen ifrån gymet! Duktigt lilla Isabelle! Det var väl ganska behövligt nu. Måste komma igång, man kanske mår bättre på köpet ? Hade inte suttit fel! Liten solning i solariet blev det med :)

Det var en lugn lördagkväll, hade inte ett piss att göra. Internet har legat nere men pappa fick igång det idag igen! Tråkigt när man äntligen är ledig denna helgen så har man inget att göra ändå ;O Massa plugg i veckan, och ska göra om mina naglar! Dom ser inte allt för fagra ut!

Och just det, ge mig riktig kärlek så man kan få gå vidare någon gång... Inte roligt alls att ha det såhär...

Köpte även en snygg kofta av längre modell (på mig) och ett par gudomliga skor i fredags! Men är osäker om jag ska behålla dom? Va säger ni? (kolla bild)


15/1-2010

Ursäkta att jag inte skrivit! Men jag har faktiskt inte orkat! Har ju varit iväg och så med.

Gran canaria var iallafall kanonas! En hel vecka med massa slapp, sol och bad! Givetvis mycket tankar har uppstått, lite dåliga men lite bra tankar med. Mamma och jag var på utflykt med, vi åkte till ett stort shoppingcenter som hette Atlantico, där blev det bara en tröja inhandlad för det fanns så himla mycket saker där! Sen en dag var jag, mamma och bror på en utflykt till en marknad, där blev det en ny plånbok, en sjal, och 12 par trosor inhandlade :P Även armband är ju ett måste så det har jag köpt 2 små fina + en ring.

Man fick nästan lite ångerst när man satte sig på planet hem, tänk här lämnar jag en skön lugn atmosfär utan massa skit och massa jobbigt. Nästan iaf. Tänk va skönt att slippa sätta sig på planet hem och bara leva i en drömvärld..  Näe en bra resa var det väl iallafall!

 

Skolan har ju dragit igång igen.. Hmm vat inte vad jag tycker om det men.... Får väl överleva att! Men vi har långa dagar, tidiga mornar, mycket prov och läxor av alla slag! Sen har man ju fritiden med, jobb, gymnastiktränare och hinna med allt vet jag inte hur jag ska göra!

Jag har även börjat försöka sluta platta mitt hår för att få det att växa! Så jag äter även silica-tabletter och gör hårinpackning en gång i veckan! Ska se om det gör ngn skillnad :D

Nu ska ja bege mig upp och se om jag kan hitta min choklad:D
Nattiiii*!


1 Januari - Nyårsdagen

Go kväll / go natt! ;)

Festlig kväll igår ;) Kanske inte världens bästa start på året men ja vafan jag hade ju Nikki iaf! Kvällen började iaf hemma hos Emma :D Vi va några stycken :D Åt lite och sjöng singstar! Sedan splittrades vi! Jag drog till Izabella i stan där var nikki och ebba :D Vid kvart i 12 drog vi oss till fisktorget! Och vid 23.58 hände ngt som jag fick ont i magen av.. men 00.00 så fick jag mig en puss av Nikki! Så jag antar väl att det är henne jag ska spendera resten av året med. Eller?

Något som jag la märket till igår var att antigen är man full, eller så är man nykter.. Men sen finns det nog vissa som ska överdriva och spela lite :) Och Alla jävlar stod med sin pojk/flickvän... Blir man deppig eller?

Idag har jag inventerat och sedan åt jag pizza :D Sedan blev det filmkollarkväll!! Har tänkt lite på speciella personer.. Mkt på en ..

Imorn bär det av till Gran Canaria iaf! Bilder kommer att komma när jag kommer hem :D Men jag lägger upp ngn bild ifrån igår nu :) Sen är det Natti om en stund!

  
Kvällens klädsel

 
                               Hemma hos Emma


Hemma hos Emma

 
                                 Några på språng


Hah den bjuder jag på! Hamnade hos Izabella

 
Hahah Nikki och Ebba var där med  :)


RSS 2.0