09-03-31

Jaha då var det den sista dagen på månaden mars, lite kul ;) Om 2 dagar så har jag varit tsm med älsk i 1 månad, så det är ju en början!

Dagen i sig har bestått av skolan vid 10.00 med en dramalektion, sedan var det lunch vid 11.30 i ca 1 timme + lite mer. Sedan gick vi ner till galärens gymnasie och jag kollade bland annat på när min lärare Martin dissikerade någor äckligt från ett lamm eller liknande, sen satt jag bara och glodde mest tills vi slutade. 
 
Men sedan blev stan och där införhandlade jag lite nytt, närmare bestämt 1 par jeans och 1 we-tröja. Jeansen ifrån Gina Tricot och tröjan ifrån Kompaniet. Jag var på stan med min kusin Susanne, och vi hade det mysigt tycker jag!

Nu sitter jag och har jävligt tråkigt, kollar på någon kass gammal film som heter 28 dagar senare, och den är typ slut nu. Hjälp mig någon för fan? Det enda som gör mig lite pepp är Johan och  att den 3 april så får vi preliminärvalet till gymnasiet.

Men ska kila nu! Vem vet jag kanske skriver sen :O

/
iissa


                                                                 
                  Dagen outfit: Svart tröja ifrån h&m           
                  Koola Anna jeans ifrån breeze


                                                         
                                                       Kläderna jag köpte idag! Bilden är dock på sidan :(

God Kväll!

Vill bara säga att jag har nog en av de bästa pojkvännerna som finns! <3

Jaha, då sitter man här i sin ensamhet och skriver. Johan sa god natt för typ 25 min sen, så nu har jag inget att göra eller ingen att snacka med heller! Jag duschade för en stund sen med, ganska så skönt! Testade en ny inpackning till håret, känner faktiskt lite skillnad för en gångs skull! 
 
Men ska nog ta och gå upp till pappsen och säga god natt, kanske ta ngt litet och äta sen blire nog att sova! Det är ju alltid en ny dag imorgon!

Sov gott!

/
iissa

                                     Denna hårinpackningen testade jag! Tummen upp tycker jag!
                   Detta var hårinpackningen som jag använde! 
                           Tummen upp på den alltså! (Y)

09-03-30

Men Hallå!

Dagen i sig har varit rätt så chill, skolan vid 9 si sådär och då hade vi lite matte-no inledning på galärens gymnasie inför denna veckans tema. Sen bar det av till "min" skola igen, alltså galärens högstadie Kultur och Media där det var intro för 9:ans profilarbete som det ska jobbas med under denna veckan också. Men efter ett tag upptäckte jag till min rädsla att jag inte fått någon lunch :/ Klart man blir lite tjurig! Men men, sen gick jag och några polare ut ett slag för vi satt bara och glodde i skolan endå... Ni ser! Väldigt givande vecka detta här!

Men sen efter skolan så blev det stan ett tag och letade lite efter nya jeans och sådär, hittade ett par läckra på Gina Tricot som jag kanske ska köpa. Vi får väl se vad som händer mer idag, men just för tillfället så bråkar mina äckliga små söta syskon där uppe så får väl traska upp och fixa detta. Skriver väl kanske senare!

Pusss!

/
iissa


Hello Suckers!

Nu har Issa börjat blogga ;) Går sakta men säkert framåt så att säga!

Idag har jag vaknat bredvid Johan <3 (min kära pojkvän) Men dagen i sig bestod av slappande, även en dusch och sendan bar det av in till stan. I stan så åt vi pizza, och sedan gick vi på bio. I had a really nice day <3
Btw! Bion vi såg hette "Män som hatar kvinnor" och var väldigt bra faktiskt!

Men ska nog bege mig att sova eller något liknande nu! Skriver väl snart skulle jag tro!

/ iissa


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0