27/3-10

Jobb, jobb, jobb...


21/3-2010 Rent!

Will I lose my dignity
will someone care
will i wake tomorrow
from this nightmare

Efter att jag såg en liten bit av musikalen "RENT" i fredags så är jag helt fast i vissa låtar där :P Inte bra alls! XD Kan bara typ 3 ord som jag går och sjunger ur låtarna :P

18 mars 2010 - KeepYourMouthShut!

Det är otroligt vad folk inte kan sköta sina egna saker, och måste förstöra för andra när dom faktiskt inte har gjort någon. Men ingen lyssnar på den "skyldige" ändå så ingen mening att försöka rädda det.

God morgon!

17 mars 2010 - ItBurns...

Jag vet att jag är hur dålig som helst på att uppdatera blogg och så vidare.. Men finns saker i livet som kommer före ibland! :)

Ja denna veckan började väl okej efter mycket om och men. :) Har inte så mycket att säga förutom att vi var på Boda Borg igår med klassen :P skitkul... ;) Och tränade med mamma gjorde jag igår med :D Duktig är jag! Men nu ska jag gå och äta och sen bege mig till skolan och få ig på mitt prov i Danska :S Hallå danska liksom?

Har även tagit hål i öronen :D Så nu har jag 3 på ena sidan och 2 på andra :) Snart blir det nog i TRAGUS med :) Och en finfin kofta ifrån Gina Tricot har blivit inköpt :)

OutOfLove 12/3-10



"För hon vet att det är sant, det som pappa har sagt, finns det liv är det aldrig försent.." Näe försent kan det nog aldrig vara.. Eller i vissa fall är det försent för allt, kom jag och tänka på.
Här sitter jag och lyssnar på musik, bland annat LOK, LILLASYSTER, OLLE LJUNGSTRÖM och lite allt möjligt! Är så sjukt sugen att sjunga på något bröllop eller någonting :P

Men nog om det! Igår Var det skola, med håltimme i 2 timmar för att naturkunskapen var inställd, de 2 timmarna spenderades på stan med Erica och Ebba! Köpte en ny slags halsduk, och en svart vanlig långaarmad tröja. Sedan efter skolan var det jobb, skulle egentligen börjat 17.00 men var där redan 16.20 och körde igång! Kom hem och slocknade direkt typ :)

Idag var det skola, klippa håååår och studiebesök på BLT! Fun? Noooo!! Men ikväll blir det nog lugnt och imorn vet jag inte :) På måndag åker mamma och pappa till gbg så ska vara hemma måndag natt själv med bror :) Lite stolt över att dom låter mig för en gångs skull vara hemma själv :)

Nu har jag även bestäm mig för att ta 3 nya hål i öronen!! Ett i tragus, och sen göra så jag har 3 hål i ena och 2 i andra då jag nu har 2 i ena och ett i andra :) Jippie!



Nyinköpt (dålig bild)


IJustCan'tStandThisWednesday... 10/3-10

Är helt slut som människa just nu känns det som!

vaknar, skolan, kommer hem sedan sover jag .. Hela hela tiden är det samma sak.. Vad hände med mitt liv? Känns som att det är plugg, plugg och åter plugg nu för tiden. Men ibland blir det lite jobb med, pengar känns iaf bra att tjäna! Just nu så sitter jag och försöker plugga till hantverkstekniksprov och engelskaprov inför imorn. Men jag känner att, NÄE detta kommer gå åt helvete! Men imorn taggar vi jobb!!!

Pappa var i Helsingborg måndag-tisdag och när han kom hem fick jag en kalasfin och skön bh + ett par fina stringtrosor till den! Tack<3


Julia
(farbrors tjej) Farbror och Jag + en liten faster i bakgrunden! Släkten <3


SuchADay- 4/3-10



Hej.
Jag har slingat håret och gillar sol! Våren, komsi komsi!
Köpte solpuder och nässpray idag med. Förkyld är inte kul!

RSS 2.0