29 September 2009

Jag vet att jag är seg på att skriva på bloggen! SORRY!

Lite kort update då kanske?

Fredag - Skolan, sedan hem och fixa lite sen bar det av till Fridolf (frida) Där var det lite "fredagsmysparty" Vi var 12 st i hennes 1:a (y) Kvällen slutade som den slutade för vissa :P

Lördag - Vaknade hos Frida, låg och var seg i några timmar, somnade om (y) Gick och duschade, sen kom NIkki, vi hade mys hela kvällen lång! Jag, Frida, Nikki, Jenny och Beata :)

Söndag - Var jag hos Micke <3

Nämnde jag att jag slingat håret igen? Var modell åt Viktoria i 2:an iaf!

Denna veckan har jag inte hunnit med så mkt! Skolan igår + Fika på TRE G med mina töser Nikki och Frida <3 En sväng på stan blev det med, idag hade vi praktik och jag var på Cookie & I :) Imorn är det skola + svenskaprov :( Kan inte ett piss + att vi har glosor tills imorn också :S Sen blir det väl Micke :)

Nu ska jag försöka plugga!!! Och bild på sakera ifrån stadsturen kommer inom kort!

// iissa


20 september 2009

Jag sitter här hos Emma just nu :) Fast hon är nere och typ röker vattenpipa med 2 andra så jag sitter med Hänkii Pänkii :D men nu kom hon upp igen..

Jag hatar allt idag :D

 skriver mer sen!

Panik!!!!!!

Musikkväll :)

Hittat lite låtar jag gillar :D därför låter jag er höra dem här :D njut!

Lay you down in a bed of roses
 

Maybe I'm amazed


Release me


16 september 2009

Idag är en dag som jag bara har genomlidit typ. Ena stunden känns allt skitbra och helt plötsligt så är allt skit. Men vad kan man göra åt saken? Inget alls egentligen :( ska lägga mig med lite tända ljus efter IDOL och bara hoppas och njuta.

Gått i skolan denna veckan.
I Måndags var jag på körskolan men mamma och pappa på handledarkurs. Igår var det mys hos Frida med Frida, Emma, Pernilla, Ebba och Nikki :) Sedan sov vi där med :D Lagom slut imorse då alltså! Solade och hittade praktik efter skolan idag med :)

Lite småköp har det väl blivit också :) men orkar inte rabbla upp allt! Men ni ska få en bild på det jag beställde från H&M som kom idag, det var 1 stickad tröja och 1 Bikini till Spanien-resan i januari :)



HAN ÄR SKÖN :)



// iiissa

14 september 2009

Som ni ser så har EMMA ROSEN fixat min blogg-layout riktigt tjusigt :D

Lördags var jag med Micke :) Hämtades av Emma och Henke ifrån bussen :) <3
Söndags så var det slappisdag, stack till Emma en sväng.

Idag är det skola, och vid 15.00 ska jag infinna mig på Gerthsbo Trafikskola och gå handledarkursen med mami and papi :) Ni når mig på mobilen!

// iissa

5 september 2009

Fest ikväll! :D
återkommer mer imorn!

// issa

3 september 2009

idag vare skolan, och idrott i ösregn, men hade endå lite uppehåll (y) efter idrotten så blev det hem till Frida och Nikki :) var där till 20.30 typ.

veckan har bara gett mig skola än så länge :) men vi får väl se det! orkar inte skriva idag :D

// iissa

RSS 2.0