31 maj 2009

Heej!
Och väldigt ledsen för att jag inte skrivit på ett himla bra tag :S

Har faktiskt gjort en del sen jag skrev sist men orkar faktiskt inte rabbla upp hela skiten :P Men något som jag tycker är värt att nämna är att jag varit men älskling lite :) Sen har jag ju varit hos Hanna och så har mina betyg satts i skolan. Denna veckan som kommer blir nog ganska chill förutom att vi har 3 teaterföreställnigar på onsdag och jag ska till tandläkarn på torsdag :P

Idag
var jag hos min älskade Johan, som var lite utav en idiot igår faktiskt. Fett mysigt hade vi det endå till slut. Imorn vad jag vet så har vi väl teater :P och så vidare:P vi får se vad som händer hehe

// iissa

23 maj 2009

FAN!

Jag skrev en jättelång text och sen så dampade datorn sig och stängde ner skiten. (Y) så får se om jag får med allt nu.

Hanna var jag hos torsdag - lördag, det var mycket kul! Torsdag när jag kom fram grillade vi med teaterfolket, det var kul! Sen fredag så var vi i Jönköping och shoppade, jag köpte 2 linnen, 2 trosor och hårnålar typ :P Sen på kvällen var vi med Hannas pojkvän Love, Niclas var med och även vovven Lizzie på ett hötn :) Vi såg en dålig film som hette "GAG" sen när vi fick skjuts av Niclas hem så hämtade vi upp Niclas tjej Isabella? Idag åkte jag hem där ifrån!

Dagen i fråga har varit jävligt dålig sen jag kom hem... Johan är dum och jag saknar honom <3 


Skriver kanske sen

// iissa

                                                            
                                                 Det jag köpte i Jönköping + 1 par trosor till som jag har på mig XD


19 maj 2009

Tjo hej Tjena häääj

Nu sitter jag här och trallar lite på Oasis låt - Wonderwall väldigt bra, man kanske skulle slå till på att sjunga den på skolavslutningen eller Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt? Hjälp sökes alltså :P Sitter även och skriver på en argumenterande uppsats i NO som ska in imorn typ tror jag, det visste jag inte. (Y) Har även haft 2 nationella prov i Spanska och Matte idag, nu kan det väl ändå inte vara så himla många nationella prov kvar eller?

Som vanligt så var det skolan idag vid 10 över 8, vi hade dramaövning och sedan körövning, lite kul iaf. Lunchen var äcklig mat idag, och när vi gick till matsalen så träffade jag även älskling en snabbis för han skulle till Mc Donken haha. Sen så hade jag som sagt 2 nationella prov efter varandra och sen slapp vi engelskan och fick sluta 1 timma tidigare :)

2 dagar tills jag ska till Hanna, men jobbar även torsdagsmorgonen vid 7-10 :P så lär ju sova på tåget:P haha

Tänker på Johan och sådär nu! Men ska kila!

// iissa

                                                                    

18 Maj 2009

Häääj! :D

Nu var det ett tag sen jag skrev igen :P Ursäkta mig för det! Måndag idag och skolan har dragit igång efter en skön helg. I helgen har jag typ inte gjort något alls, har läst ut 2 böcker och den 3:de läste jag precis nyss ut :P Igår var jag med min älskling och vi hade det mys :D jag tycker om dig så sjukt mkt <3  Har även fått mitt jobbarschema för i sommar på Maxi idag :P Helt okej schema endå :) Idag fick jag även veta att jag hade höjt mig till MVG i ett visst ämne, så tummen upp på det :D På torsdag blire Hanna, fan va nice det ska blir endå!

I skolan idag så var det en helt vanlig måndag förutom att vi var på Lok & Motion sen vid 17.00 skulle man vara i skolan igen för att öva med dramat :P Så där blev man kvar till typ 10 över 7 :P hahah inte så kul :)

Imorn blire övning med kören till skolavslutningen också, dramaövning tror jag och så slutar vi i den bästa engelskagruppen 1 timme tidigare också :D PARTY!

SKa kila! :D Puss!!                                                 

// iissa


13/5-09

Shitty day!

Idag har varit en almänt dålig dag, trött, tjurig och såå.. Vi får väl se om det blir bättre imorn. Och jag klippte och slingade håret igår :)

Skola idag, först stack jag till Lovisa och vi fixade oss inför spexen. Sen cyklade vi till wämöparken och tog fotot, sen skolan fram till 15.00 typ. Sedan kollade jag lite på stan och köpte ett vitt linne typ väldigt fint.

Imorn blire nationella i engelska...

Nu har jag ont i huvudet och är tjurig utan ngn anledning.

Is this as god as it get's?

// iissa

12 maj 2009

Heeeeeej

Då har jag varit hos frisören idag, slingat och klippt och sådär :) jo det blev väl hyfsat ;) men slingorna ser iaf inte så mkt ut som slingor :) heheh Även skolan idag, har haft nationella prov i fysik (Y)

Imorn blire skola, först kör kanske sedan blire speeeexfoto och där ska jag vara sporty spice (A) hahahah vi får väl se hur det blir :P hihih sen vet jag inte vad som händer efter skolan, men vi får iaf sluta 20 min tidigare imorn :)

Skriver kanske sen :)

// iissa

Weheeeeeeeey

Back on crack!  Eller hur var det?

Förlåt för att jag inte sitter och skriver på min blogg 24/7 som vissa andra gör men jag ha ett liv :)

Nu sitter jag här hos min macho pojkvän och kollar när han lyssnar på las ketchup o pratar med barken hihi. 60 års kalas igår och Johans släkt va väldigt trevliga :)

Vad som händer ikväll har jag inte riktigt koll på men vi får väl se helt enkelt, något måste väl liksom dyka upp :)

Får se om jag skriver sen :)

pussss

/ iissa



5 maj 2009

Tjena!

Jag sitter här och kollar film för tillfället :) Först kollade jag på en verklighetsbaserad skräckfilm som hette typ "slaughter" och nu kollar jag på en som heter "The uninvited" båda är väldigt bra :)

Idag var det skola, men jag gick hem efter lunch typ för jag hade så galet ont i huvudet :/ Sen när jag kom hem så var hela köket borta! Och nu sitter jag h'är och har det allmänt segt!

Imorn blire stan med kusinen :D

puss!

/iissa

4 maj 2009

Hejjjj cp-dag!

Idag går inget bra asså, är seg som fan i skolan, saknar älskling och tandläkarfan hittade ett minimaliskt hål som knappt fanns, som hon nu ska laga! (Y) PARTY! Men ngt som gjort mig lite glad idag är iaf att klipp och slingtid hos frisören är nu bokad, så tisdag om en vecka så fixas håret :)

Imorn är det nationellt prov i matte, och jag kan som vanligt inget alls :/ vi får väl se hur det går! Hoppas på bättre väder med :)

Hej så länge!

/ iissa

2 maj 2009

Hääääj! :)

Nu sitter jag hos älskling och myser :) För vi har faktiskt 2 månader idag! <3

För övrigt så hade jag det så jävla tråkigt igår och sov typ 10-11 timmar :P Packade upp min prag-packning och sånt där med :P Kollade över mina inköp med :)

Men ska kila nu! skriver kanske sen eller imorn :)

Puss!

// iissa

1 Maj 2009

HEJ!

Hemma ifrån Tjeckien/prag imorse, känns dock som längre. Blev lurad av älskling precis eftersom det är första maj och jag har aldrig varit så nervös typ :P

För övrigt så var resan helt okej!

// iissa


RSS 2.0